.

.

Οι χαρταετοί της αγάπης

ΠΑΡΑΜΥΘΙ

11,61 € 12,90 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ένα αντιπολεμικό παραμύθι για μια διαφορετική γιορτή χαρταετών και την αγάπη που φωλιάζει στις καρδιές των παιδιών.

... Μα ξάφνου μια προσευχή υψώθηκε απ’ των παιδιών τα χείλη: Θεέ μου, δώσε οι στρατηγοί του κόσμου χαρτοπόλεμο να παίξουν με οβίδες σερπατίνες και πυραύλους παγωτά! ...

Ο Μερκούριος Αυτζής στήνει ένα επικό παραμύθι , για την ειρήνη, τον πόλεμο και την απέραντη ανάγκη των παιδιών να μεγαλώσουν σε ένα κλίμα ομόνοιας και ελευθερίας.
Ένα αγόρι , ο Χάρης , και ένα κορίτσι, η Ελπίδα, που στα μάτια τους καθρεφτίζεται ο κόσμος όλος. Η χαρά και η ελπίδα. Και έπειτα, τα μάτια τους σκοτεινιάζουν: η φρίκη του πολέμου όλα τα κάνει γκρι, μαύρα, σκοτεινά.
Η προσευχή, δεν φτάνει, δεν είναι αρκετή. Δράση λοιπόν! Με βοηθό τους ένα σοφό γεράκο, τους ήρωες των αγαπημένων τους παραμυθιών, τα παιδιά όλα μαζί , φτιάχνουν πολύχρωμους χαρταετούς. Πολλούς, πολλούς, πάρα πολλούς! Και πάνω ζωγραφίζουν μηνύματα καρδιάς! «Να λάμψει η αλήθεια! Είναι το φως του κόσμου!», «Το μίσος δεν έχει προκοπή» , «Στην καλοσύνη να απλώσουμε τα χέρια!» , «Δώστε κρασί στον Πόλεμο να πιεί και να μεθύσει, Ποτέ να μην ξυπνήσει!» .
Και γέμισε ο ουρανός χαρταετούς και μηνύματα αγάπης. Μπλέχτηκε το όνειρο με την αλήθεια. Και σίγησαν τα κανόνια και δώσαν τόπο στην αγάπη! Την αγάπη αυτή που με τόσο πείσμα διεκδίκησαν τα παιδιά, ο Χάρης , η Ελπίδα, ...εσύ!

9786185151751

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
Σκληρό εξώφυλλο
Χαρακτηριστικά
3-6 ετών

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Προσφορές

Σχετικά προΪόν